Ljubljanska 9 71 000 Sarajevo, BiH, +387 (0)33 933-241, webshop@penti.ba

Cijenjeni kupci, cijene na web shopu ne prate uvijek cijene koje su u našim poslovnicama, te iste mogu biti i niže, u posebnim kampanjama namijenjenim samo za online kupce.

Uslovi kupovine


Ovim se uslovima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su p onuđeni na ovim stranicama. www.penti.ba Internet stranice mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima.

Prodavatelj je INTIMA - ST d.o.o. , a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica ili pouzećem.


NARUČIVANJE 

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu. Sve cijene izražene su u Konvertibilnim markama, s PDVom.Kupac dodatno ima mogućnost prikaza cijena u američkim dolarima te eurima.

Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

PLAĆANJE 

Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se online jednom od kreditnih kartica:  MasterCard, Maestro ili Visa.   

ISPORUKA 

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (uposleniku kompanije koja vrši dostavu). Prodavac se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati prilikom dostave. Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavca kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio prodavac ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku. Prodavac se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku u roku do 5 (pet) radnih dana. Nakon što dostavljač (kompanija koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tok isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Ako kupac umjesto dostave izabere opciju downloada proizvoda, prodavac se obvezuje poslati obavije st isključivo u obliku elektronske pošte kupcu na kojoj će se nalaziti linkovi za download i upute. Nakon primitka elektronske pošte (obavijesti o downloadu) kupac može odmah pristupiti downloadu proizvoda.


REKLAMACIJE 

Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na www.FIRMA.ba. Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarno m izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment.

U slučaju tehničke neispravnosti audio zapisa koji su pohranjeni na prijenosniku zvuka prodavatelj preuzima potpunu odgovornost. U slučaju tehničke neispravnosti, kupac je dužan

reklamirati proizvod u roku od 4 (četiri) radna dana. Nakon što reklamira tehničku neispravnost kupac je dužan poštom, uz dostavnicu, vratiti tehnički neispravan prijenosnik zvuka nakon čega će prodavatelj u roku od 3(tri) radna dana poslati kupcu zamjenski proizvod, bez ikakve naknade. U slučaju gore navedenog kupac nema pravo tražiti povrat novca, već isključivo zamjenski proizvod.    Prodavac nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni  dostavljača (tvrtka koja obavlja poslove dostave proizvoda).    Ako kupac odabere opciju downloada proizvoda te kupac ne bude u mogućnosti obaviti download  zbog tehničkih problema uzrokovanih na serveru prodavatelja prodavatelj se obvezuje poslati  elektronsku poštu sa novom mogućnosti za download za što kupac ne snosi nikakve troškove.    U slučaju da kupac niti tada ne bude u stanju obaviti download koji je uzrokovan zbog tehničkih  problema  na  server prodavatelja, kupac je dužan o tome kontaktirati prodajnu  službu prodavatelja koja će ponuditi adekvatno rješenje koje u sebi neće sadržavati nikakvu naknadu i daljnje  troškove od strane kupca. Kupac nema pravo tražiti povrat novca u ovoj situaciji.    U slučaju da kupac ne može downloadati proizvod,a tehnički problemi nisu vezani za prodavatelja, već su uzrokovani od strane kupca, operatera ili treće osobe prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost I nije dužan kupcu omogućiti download ili isporuku robe bez naknade. Kupac je u roku od 5 (pet) radnih dana dužan downloadati proizvod, nakon toga više neće moći, bez  obzira što je izvršio uplatu, downloadati proizvod. U ovom slučaju kupac se odriče bilo kakve  reklamacije.


ZAŠTITA AUTORSKIH PRAVA 

Sva prava nakladnika i nositelja programa na snimljenom i tiskanom djelu su pridržana. Izdavač i nakladnik je INTIMA - ST d.o.o. Kupac se obvezuje da neće neovlašteno umnožavati, izvoditi, koristi za  rad io difuziju te prodavati proizvode prodavatelja niti bilo koji dio tih proizvoda.      


OPĆENITO

INTIMA - ST d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korište nje www.penti.ba stranica. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom k upovine. Usluge koje Vam pruža www.penti.ba Internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći ra čunalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. INTIMA - ST d.o.o. nije odgovorna za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.


Iako Vam INTIMA - ST d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, INTIMA - ST d.o.o. ne može garantirati da će usluge na www.penti.ba odgovarati Vašim potrebama. INTIMA - ST d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail info@penti.ba kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.