Ljubljanska 9 71 000 Sarajevo, BiH, +387 (0)33 933-241, webshop@penti.ba

Cijenjeni kupci, cijene na web shopu ne prate uvijek cijene koje su u našim poslovnicama, te iste mogu biti i niže, u posebnim kampanjama namijenjenim samo za online kupce.

O nama


Penti modna priča nastala je u Turskoj i datira još od davne 1950. godine. Danas Penti važi za jedan od najpoznatijih Evropskih brendova, sa više od 300 trgovina u 43 države.

U BiH je dostupan od 2011. godine, a ono što ga čini drugačijim i prepoznatljivim, jeste jedinstvena kvaliteta i bogata ponuda prilagođena potrebama i željama svake moderne žene, različitim stilovima odijevanja i svim generacijama.

 

Penti broji četiri trgovine u BiH, i to u Sarajevu:

  1. Ulica Branilaca Sarajeva br. 30 - kod BKC-a
  2. Alta Shopping Centar - prizemlje
  3. Importanne Shopping Centar - prizemlje
  4. Dobrinja, Ulica Salke Lagumdžije br. 13

 

Prateći trendove kako u modnim, tako i u potrebama i željama svojih stalnih, ali i potencijalnih kupaca, od 8. oktobra lansiramo i online shop, čime svojim kupcima želimo ponuditi jedno potpuno novo iskustvo kupovine, posebno za one koji su uvijek u korak s najnovijim trendovima iz omiljenih Penti kolekcija.

U Penti asortimanu pronaći ćete kompletnu ponudu i kolekcije za plažu i ljetne asesoare, žensko rublje (grudnjaci, donji veš, babydoll i potkošulje), spavaći program (pidžame, spavaćice, ogrtači i papuče), te sve vrste čarapa.
Penti Young kolekcija obradovat će kako mame, tako i njihove djevojčice, dječake i tinejdžere, a sastoji se od spavaćeg programa, veša i čarapa.
Neizostavan je i Active program, specijalna Live Up kolekcija hlača, tajica i sportske odjeće.

Ono što je novitet u 2020. godini jeste i nova Penti Men kolekcija, s linijom potkošulja i veša za muškarce od najfinijeg pamuka.

 

Budite u trendu, birajte kvalitetu i modele kreirane po vašoj mjeri i ukusu!

Vaš Penti BiH