Ljubljanska 9 71 000 Sarajevo, BiH, +387 (0)33 835-757, webshop@penti.ba

O nama


Dobrodošli u svijet brenda Penti, Vašeg vjernog saputnika kroz sve Vaše životne faze. Naša misija je jednostavna, ali duboko osnažujuća - pružiti ženama podršku, rješenja i inspiraciju tokom cijelog njihovog puta. Bez obzira jeste li majka, sestra, supruga, poslovna žena ili bilo koja druga uloga koju nosite, Penti je tu da Vam omogući da zasijate u svojoj punoj ženstvenoj snazi.

Naša ponuda proizvoda pažljivo je kreirana kako bismo zadovoljili širok spektar potreba koje imate. Bez obzira na to jeste li u potrazi za udobnim donjim rubljem ili želite osjećaj luksuza uz mekanu kolekciju za spavanje, Penti ima sve što vam treba. Naši komadi nisu samo odjeća, već su i poticaj za samopouzdanje i izražavanje Vaše autentičnosti.

Jedinstvenost Penti brenda leži i u našem odnosu s vama. Nismo samo brend, mi smo Vaš lični partner. Želimo da osjetite da smo uz Vas u svakom trenutku. Vaše potrebe i želje su naša inspiracija, a Vaša mišljenja su nam dragocjena. Stvaramo direktan dijalog s Vama kako bismo razumjeli kako još bolje možemo ispuniti Vaša očekivanja.

Sa naših šest poslovnica u Bosni i Hercegovini, Penti je dostupan u samom srcu Sarajeva i Mostara. Naša prisutnost u:

📍 Alta Shopping Centru - mezanin
📍 Aria Mall (bivši BBI) - treći sprat
📍 Importanne Shopping Centru - prizemlje
📍 Dobrinja, Ulica Salke Lagumdžije br. 13

te,

📍 Mepas Mallu u Mostaru - drugi sprat
📍 TC ''Belamionix'' u Tuzli - prvi sprat

čini nas još bližim Vama.
Dopustite Penti brendu da postane Vaša inspiracija i partner kroz život.